Sona v Australii

Friday, May 18, 2007

Zivot honaka!

Minuly tyden v nedeli jsme si s Katkou a Stephanii pujcily auto a vyrazily smer Moree asi 600 km zapadne do vnitrozemi. Tentokrat jsme jely na kone nahanet dobytek. Asi v 7 vecer jsme konecne dorazily na misto a sesly se s Waynem a jeho pomocnikem Chrisem.

Druhy den jsme uz v 6 rano vstavali a osedlali kone - ten muj nemel jmeno tak jsem ho pojmenovala Capuccino :-)

Tady se s Capuccinem domlouvam aby na me byl hodnej a neshodil me...

... a pak uz na nas Wayne vypustil stado 500 krav! Vzhledem k tomu ze jsme nikdy nic podobneho nedelaly me by v tu chvili bohate stacila i jedna!


Tady uz mi to docela jde - teda to jsem si myslela ja - Wayne a Chris by vam asi rekli neco jineho :-) Obcas jsem take mela pocit ze spis nahanej ty kravy me! Do jedne jsem dokonce narazila, protoze ji uz se nikam jit nechtelo a tak mam na holeni peknou modrinu.


Musim priznat ze takovahle prace je opravdu drina, a to jsme za cely den stihli ujet jen 10 km. Bylo strasne vedro a jelikoz na kone se nevejde lednicka se studenou Colou a obcerstvenim bylo to pro nas opravdu drsny. Odpoledne jsme zalozili dalsi kemp a na ohni uvarili veceri.

A aby toho adrenalinu nebylo pro ten den malo vyblbly jsme se take na ctyrkolce...

Prinesli jsme si 'postele' a vecer unavou vsichni padli.


Obcas bylo treba taky premistit Waynuv nakladak a to probihalo asi takhle...

Vetsinu tydne bylo krasne a tak jsme se s holkama i trochu opalily. Jen jeden den prselo a tak jsme vlastne spis nez opalene skoncily obalene v bahne.

A tohle fotila Katka, protoze se schovavala v aute!!!

Posledni vecer jsme se zaslouzene zajely vykoupat do prirodniho horkeho pramene. To bylo super, obzvlast po tydnu na konich, uprosted divociny a bez sprchy!

A po 5 takovych dnech jsme v tom nasem aute uz nemohly najit vubec nic...

V patek rano zacalo prset a tak jsme se musely sbalit a vyrazit na cestu zpatky do Tweed Heads. Bylo nam cestou domu opravdu smutno, protoze to byl naprosto paradni tyden. Jsem opravdu rada ze jsme to s holkama vsechno domluvily a vyrazily za takovouhle blaznivou praci!

Dneska se davame dohromady, pereme a zehlime a v utery uz zase jdu do skoly. Tentokrat uz je to opravdu posledni trimester tady na SCU. Zmenila jsem si na posledni chvili obor a tak si musim jeste dodelat jeden predmet.

Mejte se moc krasne a piste e-maily!
Pa Soňa