Sona v Australii

Friday, April 27, 2007

Zapas ragby!

Vcera vecer jsem s Marianou vyrazila do Brisbane na ragby zapas mezi mistnima Bronocos a Storms z Melbourne. Mariana specialne vybrala tenhle zapas, protoze se ji libi jeden hrac ze Storms a take proto, ze mezi Bronocos a Storms bylo loni finale (a Bronocos to vyhrali), tak to slibovalo dobrou hru.

Puvodni plan bylo vyrazit hned brzy odpoledne, jit po nakupech v Brisbane, pak na zapas a vecer ven a prespat v hostelu. Jenze me schvatila chripka, takze na pareni vecer nebo courani po obchodech nebylo ani pomysleni. Ale ragby jsem si stejne nechtela nechat ujit, tak jsme vzaly auto a vyrazily smer Brisbane az pozdeji odpoledne.

Zapas byl super a stadion byl celkem narvanej. Jen me trochu prekvapilo, ze postavili stadion pro 30 tisic divaku a k nemu zadne parkoviste!!! Ale i tak se nam podarilo zaparkovat v jedne vedlejsi ulici, kousek od stadionu.

Zapas trval celkem 80 minut a docela to utikalo. Oni nestopuji cas, tak je to raz dva. A atmosfera byla uzasna, protoze tam bylo opravdu hodne fanousku- to tak mit na zapasech Lions, co? :-)

A takhle jsem fandila ja. Ale at jsme se s Marianou snazily jak jsme chtely, Broncos to bylo prd platny, protoze nakonec stejne prohrali 28:18.

Tak vecer jsme zakoncily naprosto nesmyslnou pokutou za parkovani na $50! I kdyz v te ulici kde jsme zaparkovaly nebyla zadna cedule se zakazem zastaveni nebo parkovani nebo jakehokoliv jineho omezeni, na te pokute je napsano, ze jsme zaparkovaly v ulici kde je provoz! No tak to me teda nejde do hlavy, kde jinde se ma tedy v Queenslandu parkovat! Opravdu nechapu co tim pan policajt chtel rict...

Jinak uz mam dve zkousky za sebou (jednu jsem dokonce zvladla i s chripkou a teplotou - bylo to hrozny a myslela jsem ze to ani nedopisu, ale ono mi stejne nic jineho nezbylo!) a v pondeli mam pro tento trimestr uz posledni. Uz se tesim na pondelni vecer az se nebudu muset nic ucit! A ve stredu brzy rano vyrazim na kempovani po pousti do Alice Springs. Zase sem brzy tedy pridam fotky!

Mejte se krasne a napiste mi nekdy e-mail at vim co se u vas vsech deje!

Pa Soňa

0 Comments:

Post a Comment

<< Home